Платформа с аудио и видео класове

Създадохме ново онлайн йога пространство за тези от вас, които биха искали да поддържат и задълбочават своята йога практика у дома. В него ще намерите записи на аудио и видео класове, които можете да използвате за домашна практика. Разработени са с надеждата да спомагат да развивате нови познания за себе си, мъдрост, спокойствие и устойчивост.

Имате възможност за достъп до тематични и специално подготвени видео уроци по йога, подходящи за ежедневна практика.

Вече има специализирани уроци за подобряване и поддържане на гърба, за укрепването на храносмилателната система, за създаване на баланс и хармония, за укрепване на елемента Земя, йогийски упражнения за очи, йога за офис, йога нидра за деца, мантра садхана, както и записани ежеседмични уроци по йога.

В отделени аудио файлове ще намерите практики по йога нидра и медитация. 
Можете да практикувате и ползвате записите в удобно за вас време, неограничен брой пъти в рамките на една седмица, един, три или шест месеца.

Ново!
7-седмичен курс по медитация – цена 90 лв.
5-седмичен курс за здрава щитивидна жлеза  – цена 65 лв.
5-седмичен курс по пранаяма, ниво 1 – цена 65 лв.

Очаквайте още нови тематични програми: йога по време на бременност, йога за сила и жизненост, кратка програма за добра форма, и йога за засилване на имунитета.

Продължителност
    40 – 60 мин. клас с асани и пранаяма – видео
    90 мин. седмични класове – видео
    20 – 30 мин. Йога нидра – аудио
    15 мин. медитация –  аудио

След направено заплащане, получавате линк и код за достъп по имейл. Можете да изберете достъп за една или 4 седмици, 3 или 6 месеца.

Цена за една седмица: 16 лв.
Цена за 4 седмици: 60 лв.
Цена за 3 месеца: 170 лв.
Цена за 6 месеца: 310 лв.

Заплащането се осъществява през приложението или по IBAN. Моля свържете се по имейла за всички подробности: info@yogavidya.bg

С удоволствие вдъхновяваме вашата самостоятелна практика и ви предлагаме начин да продължите в своето йогийско пътешествие.