Курс по медитация

7 седмичен курс

Date: понеделник, 22 февруари – 5 април 2021
Time: 18:15 – 19:15
Place
: Online via Cisco Webex!
Price: 90 лв (7-седмичен курс)

To register:
info@yogavidya.bg

Добавете медитация към вашите житейски умения.

Изследвайте редица медитативни практики и водени релаксации, които ни помагат да облекчим стреса, напрежението, тревожността и безсънието, както и да опознаем себе си и нашите скрити страни.
Опознайте вашия ум и неговите нагласи, вижте как реагирате на житейските ситуации по ясен и директен начин. Научете да се отдръпвате от сетивата и да пробуждате себеосъзнаването.
Медитативни техники спомагат за премахване на блокажите в мисловните процеси, както и за справяне с разсеяния и объркан ум. Изхождайки от традициите на Тантра и Веданта, практиките в този курс ще ви помогнат да научите как да поддържате медитативното преживяване и да интегрирате провокираното от него осъзнаване във вашето ежедневие.
Независимо дали започвате от начало или сте вече запознати с медитативни практики, този курс ще ви срещне там, където се намирате в момента и ще ви подкрепи да израствате по-нататък. Ще изградите основите или ще задълбочите това, което вече сте постигнали.
Практиката по медитация ще ви позволи да намерите спокойствие, да развиете яснота и фокус на ума и да събудите интуицията си.
Всички уроци ще бъдат заснемани и достъпни по време на курса.